Behaal meer succes met online verhuursoftware

Behaal meer succes met online verhuursoftware
augustus 1, 2019 Admin
online verhuursoftware

Behaal meer succes met online verhuursoftware

Heb jij een verhuurbedrijf maar vind je het lastig om je ook online goed te profileren? Of heb je wel een mooie webshop maar werkt die niet helemaal naar tevredenheid? Dan is de online verhuursoftware van Rentpro voor jou de perfecte oplossing. Hiermee heb je een webwinkel, back-office, verhuursoftware en app in één. Doordat alles op elkaar is afgestemd werk je veel efficiënter en voorkom je fouten.

Voordelen van online verhuursoftware

De voordelen van online verhuursoftware voor jou als ondernemer zijn zeer talrijk. Met name het feit dat het online verkoopkanaal (de webshop) en de verhuursoftware gebundeld zijn in één pakket zorgt voor vele voordelen.

  • Ten eerste is alles op elkaar afgestemd. Zo wordt de beschikbaarheid van je producten in de webshop realtime aangepast wanneer je bijvoorbeeld een balie order in de verhuursoftware plaatst. En als een klant via de webshop een opmerking toevoegt bij zijn bestelling, wordt dit automatisch aan de pakbon toegevoegd.
  • Daarnaast is de verhuursoftware van Rentpro ook voorzien van een eigen beheer app voor je mobiele telefoon. Deze verstuurt je bijvoorbeeld pushmeldingen bij een nieuwe bestelling. En je kunt hem ook gebruiken om klanten een handtekening te laten zetten bij het afleveren van een bestelling.
  • Via de verhuursoftware is het ook mogelijk om offertes op te stellen. Het systeem helpt je hierbij door bijvoorbeeld inzicht te geven in beschikbaarheid, borg en transportkosten per kilometer.

Kortom, er blijft je een hoop administratieve rompslomp bespaard!

Hoe ziet de software er precies uit?

De online verhuursoftware van Rentpro bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. De webshop. Hier plaatsen je bezoekers en klanten hun bestelling. Deze webshop is gebouwd om zoveel mogelijk bezoekers te trekken en zoveel mogelijk bezoekers te laten converteren.
  2. De backoffice voor de webshop. Hiermee beheer je op een zo eenvoudig mogelijke manier je webwinkel. Je vindt hier een eigen dashboard, je producten, je klanten, je orders en nog veel meer.
  3. De verhuursoftware in de backoffice. Deze software zorgt ervoor dat alle processen van je verhuurbedrijf zoveel mogelijk zijn gestroomlijnd. Hierdoor wordt efficiënt werken een stuk makkelijker.
  4. De app voor beheerders. Deze is beschikbaar voor zowel Android als iOS en maakt het voor beheerders nog een stukje eenvoudiger om de webshop te beheren.

Klaar om meer te verhuren?

Ben jij klaar om ook online meer te gaan verhuren? Kies dan voor de alles-in-1-oplossing van Rentpro. Dankzij onze online verhuursoftware haal je nog veel meer uit je verhuurbedrijf!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*