Waarom je een elektrische auto moet leasen

Waarom je een elektrische auto moet leasen
december 30, 2019 Admin
auto leasen

Een elektrische auto leasen biedt veel voordelen. Je hoeft niet in een keer een groot bedrag te betalen en je rijdt ook nog eens in een duurzame auto! In deze blog lichten we een elektrische auto voor je uit en lees je de voordelen van een elektrische auto leasen

Een auto leasen 

Een auto leasen, lijkt een beetje op een auto huren. Je hoeft die auto niet te kopen, maar betaalt per maand een bedrag voor de auto. Dit bedrag bestaat meestal uit de verzekering, onderhoud en de belasting. De brandstof moest daarnaast nog wel betaald worden. Deze van leasen is operational leasen, hierbij is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Een andere vorm van leasen is financial lease. Hierbij ben je zelf de eigenaar van de leaseauto en dus ook verantwoordelijk voor de bijkomende kosten voor bijvoorbeeld onderhoud. Dit is bij operational leasen niet het geval.  

Wil jij milieubewust rijden? Denk dan eens aan het leasen van een elektrische auto! Een elektrische auto is veel duurzamer dan een diesel- of benzineauto. Dit komt doordat een elektrische auto geen CO2-uitstoot veroorzaakt. 

Uitgelicht: Tesla model X 

De Tesla Model X heeft ruimte voor maar liefst 7 personen. Het model heeft standaard een trekhaak en is de allereerste 100% elektrische SUV ter wereld! De actieradius is 420 km. Dit houdt het aantal kilometers in dat de auto kan afleggen zonder dat je hem hoeft op te laden. Je kunt dit model in verschillende varianten krijgen. De goedkoopste heeft een actieradius van 417 km en de duurste variant kan 565 kilometer afleggen.  

Maak je voor het opladen van je auto gebruik van het supercharger netwerk? Dan is je auto binnen 25 minuten tot wel 80% opgeladen. Heb je hem liever thuis aan de stekker, dat kan natuurlijk ook. Voordat de auto volledig opgeladen is, duurt het ongeveer 36 uur. Een publieke laadpaal is een ander alternatief. De auto doet er dan tussen de 5 en 23 uur over om volledig opgeladen te zijn.  

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*