De voordelen van een digitale werkplaats voor jouw bedrijf

De voordelen van een digitale werkplaats voor jouw bedrijf
april 7, 2022 Frederik
Embrace

De voordelen van een digitale werkplaats voor jouw bedrijf 

Een digitale werkplek wordt door veel bedrijven veelvuldig gebruikt. Door corona is dit aantal explosief gestegen. Doordat werknemers minder vaak op kantoor aanwezig waren en vaker vanuit huis aan het werk gingen, was er nog weinig face-to-face contact. Een digitale werkplaats maakt het mogelijk om desondanks toch op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Waarvoor dient een digitale werkplek?

Een digitale werkplaats is de ideaal om te gebruiken voor zowel informele en formele doeleinden. Zo is een digitale werkplek uitermate geschikt voor de “korte lijntjes.” Middels chatmogelijkheden kan je op een vlotte en laagdrempelige manier contact houden met je directe collega’s. Een digitale werkplaats voor ook vaak ingezet als kennisbank. Door belangrijke informatie te delen via het online platform is dit voor iedereen beschikbaar. De digitale werkplek is ook een geschikt platform voor het delen van dagelijkse nieuwsinformatie.

De voordelen van een digitale werkplek voor jouw bedrijf

Een digitale werkplek brengt vele voordelen met zich mee. We hebben een aantal op een rijtje gezet:

  • Online kennisbank
  • Te personaliseren
  • Korte lijntjes
  • Overal en elk moment te gebruiken

Een digitale werkplek is aan te passen aan de wensen van het bedrijf. Elke werknemer kan hem personaliseren met de onderdelen die van hem of haar van belang zijn. Middels een chatfunctie leg je op een laagdrempelige manier contact met al je collega’s binnen het bedrijf en blijven de lijntjes kort. Een digitale werkplek is ook bruikbaar als online kennisbank. Zo deel je op een overzichtelijk platform documenten en informatie met (nieuwe) collega’s. Deze informatie is op elk moment en op elke locatie bereikbaar voor alle medewerkers.

Is jouw bedrijf toe aan een digitale werkplek?

Is jouw bedrijf toe aan een digitale werkplek? Wacht dan niet langer, maar onderneem actie! Ruim 400 organisaties zijn je voorgegaan en werken dagelijks met systemen van Embrace. Embrace verbindt mensen, kennis en ideeën. Door software in te zetten die processen automatiseren, maakt Embrace het werk efficiënter.