Hoe kun je het best investeren in Bitcoins?

Hoe kun je het best investeren in Bitcoins?
maart 9, 2020 Admin
Bitcoin

Bitcoins zijn echt van deze tijd. In de afgelopen jaren is dit online betaalmiddel echt geëxplodeerd. Er komt wel veel bij kijken als je van plan bent om Bitcoins te gaan kopenEen ander woord voor Bitcoin is cryptocurrency er zijn veel verschillende soorten, maar Bitcoin is wel de bekendste. Bitcoins kosten veel geld en het is dus ook nodig om je goed in te lezen.   

Doe je huiswerk  

Het is belangrijk dat je je goed inleest van tevoren. Er zijn mensen bij die eerst een jaar lang de verschillend koersen hebben bestudeerd, voordat er pas is geïnvesteerd in Bitcoins. De koers is het belangrijkst om naar te kijken. Deze koers in continu in beweging, het is de kunst om deze koers goed te kunnen lezen. Als dit lukt is winst maken met Bitcoins een stuk makkelijker. Op de koers kun je kijken wat de huidige waarde is van de Bitcoin en in het verleden. Klik hier voor de Bitcoin koers.  

Gebruik een wallet  

Je Bitcoins opslaan in een wallet is erg verstandig. In Een wallet kun je de gekochte Bitcoins opslaan Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo heb je een online en een offline wallet. Voor de online variant is het erg belangrijk om een zo moeilijk mogelijk wachtwoord te maken. Hiermee voorkom je dat je gehackt wordt door cybercriminelen.  

Waar moet ik mijn bitcoins kopen? 

Je kunt Bitcoins kopen bij verschillende aanbieders. Zo kun je Bitcoin bijvoorbeeld ook kopen bij je buurman, maar je kunt het best een Bitcoin kopen bij een vertrouwde cryptocurrency exchange. Hier heb je meer zekerheid en kun je bijvoorbeeld ook gelijk een wallet toevoegen. Je betaald dan een heel klein percentage over het aangekochte bedrag aan Bitcoins.   

Bitcoins verkopen? 

Je hebt winst gemaakt en nu wil je een gedeelte van je Bitcoin verkopen? Om dit op een veilige manier te doen raden wij je ook aan om dit bij een vertrouwde exchange te doen. Hier heb je de zekerheid dat jij netjes je geld krijgt.  

Voordelen Bitcoin:  

  • Geen transactiekosten 
  • Anonieme transacties 
  • Betaalgemak  
  • Geen minimaal bedrag voor een betaling  
  • Zekerheid  
  • Banken omzeilen  

Nadelen Bitcoin:  

  • Bitcoin is nog redelijk onbekend  
  • Waardefluctuaties  

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*