Wat is een holobox?

Wat is een holobox?
maart 20, 2023 Frederik
Hologram

Wanneer we vandaag de dag een blik werpen op de verschillende technieken, technologieën en mogelijkheden die er op de markt zijn terug te vinden kunnen we niets anders doen dan vaststellen dat de wereld de voorbije jaren een ongelofelijke evolutie heeft doorgemaakt. De kans is bovendien groot dat we ook in de komende jaren nog veel meer innovaties zullen mogen verwelkomen. Eén van de toepassingen waar vanuit verschillende sectoren evenals segmenten van de markt nadrukkelijk naar wordt gekeken is de zogenaamde holobox. Is het voor jou nog niet meteen duidelijk wat een dergelijke box nu allemaal voor mogelijkheden met zich meebrengt? Blijf dan zeker verder lezen.

Out of the box denken

Het is best mogelijk dat jij nog niet helemaal bekend bent met wat een holobox nu precies is. Het betreft hier echter een uitstekende manier om de aandacht te trekken. In principe wordt er bij deze box gewerkt met een holografische weergave in een levensgroot formaat. Deze maakt het mogelijk om à la minute contact te maken met bijvoorbeeld een publiek of één enkele persoon op eender welke gewenste locatie. Dit dus ook wanneer je in principe mijlenver van deze personen verwijderd bent. Gebruikmaken van een holobox en de technologie die deze met zich meebrengt zorgt er in de praktijk voor dat je altijd kan rekenen op een innovatieve holografische beleving waarbij er een keuze kan worden gemaakt tussen enerzijds een live verbinding of anderzijds eerder al opgenomen beelden. De mogelijkheden zijn dus op dit vlak al behoorlijk uitgebreid en divers.

Holobox ook inzetbaar als interactief touchscreen

De mogelijkheden waar je vandaag de dag op kan rekenen als gebruiker van een holobox zijn heel wat uitgebreider en diverser dan hetgeen we hierboven al voor je op een rijtje hebben gezet. Zo is het eveneens mogelijk om er gebruik van te maken als interactief touchscreen. Dit maakt meteen duidelijk dat deze box multifunctioneel inzetbaar kan zijn. Ben jij dus met andere woorden op zoek naar een innovatieve manier van communicatie voeren waar met absolute zekerheid nog enige tijd over na zal worden gepraat? Dan zal je tot de vaststelling komen dat het zeker de moeite waard kan zijn om even dieper in te gaan op hetgeen holoboxen voor jou kunnen betekenen.

Holobox in te zetten voor tal van verschillende toepassingen

De informatie op deze pagina heeft eigenlijk al aangegeven dat er heel wat verschillende toepassingen bestaan voor wat de holobox betreft. We maken wat deze toepassingen betreft dan ook een onderscheid tussen de hieronder aangehaalde vier verschillende werkvelden:

1. Live streaming;

2. Product Presenter;

3. Entertainment;

4. Hospitality;

Vandaag de dag kunnen we niets anders dan vaststellen dat de wereld binnen het handbereik ligt van elk type ondernemer. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat er hier wel nog enkele praktische of logistieke problemen mee gepaard gaan. Door gebruik te maken van een holobox zal je tot de vaststelling komen dat een groot aantal van deze problemen opgelost kunnen worden. Het hoeft dan ook niet te worden gezegd dat het zonder meer ontzettend interessant kan zijn om ervoor te kiezen om je even in de mogelijkheden van dit geweldige product te gaan verdiepen. Zijn er nog vragen onbeantwoord? Vraag het dan aan de experts van HEREweHOLO.