Deze items moet jij in je nieuwe keuken hebben

Deze items moet jij in je nieuwe keuken hebben
juni 15, 2022 Frederik

Heb je net een nieuwe keuken gekocht en ben je nu op zoek naar een nieuwe inrichting? Je bent waarschijnlijk al aan het kijken naar nieuwe pannen, kookgerei, servies en glazen. Heb je al nagedacht om een nieuwe eettafel te kopen met epoxy? Het hoeft niet perse over een nieuwe keuken te gaan, heb jij een tijdje dezelfde keuken maar wil jij deze in een nieuw jasje steken? Dat kan!

Stoomoven

Voor alle mensen die niet superveel geven om koken is een stoomoven echt een geweldige uitvinding. Je hebt stoomovens die zichzelf ook schoonmaken, hoe handig is dat? Deze handige uitvindingen zijn ideaal want je kunt allerlei onderdelen van een gerecht in één keer toevoegen en ze zijn allemaal tegelijkertijd klaar.

Handgemaakt koksmes

Vind jij koken leuk en sta je graag in de keuken? Dan mag een goed mes niet ontbreken. Er zijn een hoop bedrijven die handgemaakte messen aanbieden. Deze messen zijn van ontzettend hoge kwaliteit en mogen alleen geslepen worden met japanse ‘whetstones’. Deze messen zijn ontzettend scherp dus ben voorzichtig! Toen wij ons mes net uitpakte sneed deze met gemak door een vel papier heen.

Eigen keuken accessoires maken

Ben jij niet alleen creatief in de keuken maar ook met je handen? Dan kun je ook aan de slag met epoxy resin art. Je kunt bijvoorbeeld je eigen fruitschalen, onderzetters, snijplanken en nog veel meer maken. Wanneer je een snijplank bewerkt met epoxy heb je ook geen last meer van vlekken die lastig te verwijderen zijn uit je houten snijplank. Zorg wel dat je goede voorbereidingen treft en de behandeling op correcte wijze uitvoert. Je wilt natuurlijk geen stukjes epoxy terugvinden in je hamburger of kipfilet.

Goed onderhoud

Het is belangrijk om de gemaakte items goed te onderhouden. Of je nou een tafel, snijplank of een bijzettafel schoonmaakt. De beste tips voor het onderhouden van een houten item vind je door te klikken op voorgaande link. Zo ben jij verzekerd van een tof uniek stuk dat vele jaren mee gaat.