Beste Fulfillment Partijen van Nederland: Warehouses en Verzenders

Beste Fulfillment Partijen van Nederland: Warehouses en Verzenders
juni 4, 2023 Frederik
Beste fulfillment partijen nederland - warehouses en verzenders - emerce 100 - klein

Wat zijn de beste fulfillment partijen in Nederland op het gebied van warehouses en verzenders? Het is weer bekend! Ben jij ook benieuwd wie de grote stijgers en dalers in de ranglijsten zijn? Je leest er alles over in deze blog.

We beginnen met de beste fulfillment warehouses in Nederland. Daarna gaan we verder met de beste fulfillment verzenders. Ik zal je niet alleen de top 10 van elke categorie presenteren, maar ook wat meer inzicht geven in de recente veranderingen en verschuivingen in de ranglijsten. Het is altijd spannend om te zien welke partijen zich hebben bewezen en wie eruit springt met hun uitstekende prestaties.


Beste Fulfillment Warehouses

Hier is een lijst van de top 10 fulfillment warehouses in Nederland, gebaseerd op de beoordelingen in de Emerce 100:

 1. Bleckmann – ★★★★★
 2. Monta – ★★★★★
 3. Nic. Oud – ★★★★★
 4. Active ants – ★★★★½
 5. Ingram Micro Commerce & Lifestyle services – ★★★★
 6. DSV Multi-channel Fulfillment – ★★★★
 7. PostNL – ★★★★
 8. Pondres – ★★★★
 9. Katoen Natie – ★★★★
 10. CB – ★★★★½

Het is interessant om op te merken dat Ingram Micro Commerce & Lifestyle services, Katoen Natie en Pondres nieuw zijn toegevoegd aan de lijst, terwijl Rhenus Logistics, Salessupply en Arvato Bertelsmann zijn verdwenen. Een opvallende stijging wordt waargenomen bij Monta, die van 4,5 sterren naar 5,5 sterren gaat.


Beste Fulfillment Verzenders

Naast warehouses is het ook belangrijk om te kijken naar de beste fulfillment verzenders in Nederland. Hier is de top 10 van de beste verzenders:

 1. UPS – ★★★★
 2. PostNL – ★★★★
 3. DHL – ★★★★½
 4. FedEx – ★★★★½
 5. bpost – ★★★★½
 6. GLS – ★★★★½
 7. Dynalogic – ★★★★½
 8. Trunkrs – ★★★★½
 9. DPD – ★★★★½
 10. TNT – ★★★★½

Deze verzendbedrijven spelen een cruciale rol in het efficiënt en betrouwbaar leveren van producten aan klanten.


Zijn deze top 10 bedrijven ook voor jou geschikt?

Het is belangrijk om samen te werken met betrouwbare en hoogwaardige fulfillment partijen om de klantervaring te verbeteren en efficiëntie te waarborgen. De bovengenoemde partijen hebben zich bewezen als leiders in de branche en verdienen erkenning voor hun uitstekende diensten.

Ik hoop dat deze lijst je helpt bij het kiezen van de juiste fulfillment partijen voor jouw bedrijf. Vergeet niet om de vorige blogs over fulfillment betekenis en fulfillment centers te lezen voor een volledig begrip van het onderwerp.

Bedankt voor het lezen en ik zie je graag terug in mijn volgende blog!

*Let op: De beoordelingen zijn gebaseerd op de Emerce 100 en kunnen onderhevig zijn aan veranderingen. Het is altijd aan te raden om zelf grondig onderzoek te doen en de diensten van deze partijen te evalueren voordat je een definitieve beslissing neemt. Succes met het vinden van de beste fulfillment partners voor jouw bedrijf!


Alle topbedrijven in de e-commerce services

Download ecommerce business service emerce 100 >>

 


Fulfillment Betekenis: wat is fulfillment